< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Porsche Inter Auto Hungaria

A Porsche InterAuto Hungaria Kft. támogatásával létrejött KRESZ-pályán a gyermekeknek lehetősége van megtanulni a közlekedés alapvető szabályait! Amíg a kicsik elmélyítik tudásukat a pályán, a szülők a Porsche InterAuto Hungaria standjánál tudnak tájékozódni a cég kínálatában szereplő, 7 személyes, nagycsaládos modelljeiről, illetve akár testközelből is megismerkedhetnek kiállított autóinkkal.

A Porsche Pest, Porsche Buda, valamint Porsche M5 kereskedésünk képviseletében a rendezvényen a hétszemélyes Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Haszonjárművek, illetve SEAT modellek lesznek a középpontban. Standunkon egy Volkswagen Caddy Maxi, valamint egy SEAT Tarraco lesz megtekinthető, melyek szintén megvásárolhatóakállami támogatással. A támogatás igénybevételéhez szükséges feltételekről a https://7ulesesauto.hu/ oldalon tájékozódhat, a rendezvényen pedig kollégáink minden felmerülő kérdésükre választ adnak!

Ráadásként egy játékkal is készülünk, melynek végén a helyesen válaszolók között egy egész hétvégés tesztvezetést sorsolunk ki!