Helyszín

Papp László Budapest Sportaréna

PÉNTEK    10:00 – 18:00
SZOMBAT    10:00 – 18:00
VASÁRNAP    10:00 – 18:00

Megközelítés

A KidExpo könnyen elérhető az alábbi tömegközlekedési eszközökkel: 2-es metró, 1-es villamos, 75-ös, 77-es, 80-as, 80A-as troli, 95-ös, 130-as és 195-ös busz. Minden közlekedési eszközről a Puskás Ferenc Stadion M (Stadionok) megállónál kell leszállni. A buszpályaudvar és a metrómegálló is pár perc sétára van az Arénától. Az 1160 férőhelyes parkolóház bejárata az Ifjúság útja felől elérhető, a parkolás díja: 1500 Ft/nap.

1143 Budapest, Stefánia út 2.

  • 95
    • Busz
  • 42
    • Metro
  • 1
    • Villamos

Praktikus információk

Belépő: a belépés 12 éves korig ingyenes! A jegyekkel kapcsolatban minden információt megtalálsz a jegyek oldalon.

A helyszínen belépőjegy a Budapest Aréna Jegypénztárban vásárolható (külön épület a Stadionok metrómegálló közelében 50 méterre az Aréna főbejáratától).

  

Étel és ital: a Budapest Aréna területén található büfében finom falatokkal, hideg üdítővel és kávéval várnak.

Fizetés: Budapest Aréna területe alapvetően készpénzmentes, így például a ruhatár és büfé szolgáltatásait kártyával vagy mobilapplikáció segítségével tudod igénybe venni. Érdemes azonban készpénzzel is készülni, mivel kiállítóink egy részénél így tudsz fizetni a kiválasztott darabokért.

Információ

info@kidexpo.hu

Sajtókapcsolat

sajto@kidexpo.hu

Kövess minket

a social csatornákon is!

Milyen programokkal készülünk? Milyen kiállítókkal találkozhatsz novemberben a KidExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon hasznos és szórakoztató tartalmakért!