KidExpo 2019

Kalandok, élmények és álmaid karácsonyi ajándékai

Fedezd fel a legújabb játékokat, és találd meg a legjobb karácsonyi ajándékokat! A KidExpón a legmodernebb újdonságok mellett kreatív foglalkozások, kalandos játékok és izgalmas programok várnak.

3 napig a családoké a Budapest Aréna! Az ország egyik legnagyobb és legszínvonalasabb családi rendezvényén nívós márkák, elismert szakértők és színvonalas produkciók gondoskodnak a gyermekek és a szülők feltöltődéséről egyaránt.

Százféle program és foglalkozás várja a családokat, így szülők és a nagyobb gyerekek számára is biztosított a felhőtlen szórakozás a rendezvény ideje alatt. A tematikában kiemelt helyet kap a tudomány, a sport, az alkotás mellett az egészség is.

Kövess minket

a social csatornákon is!

Milyen programokkal készülünk? Milyen kiállítókkal találkozhatsz novemberben a KidExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon hasznos és szórakoztató tartalmakért!

Nagy szeretettel várunk a KidExpo társrendezvényén, a BabaMama Expón! Az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseményén a legelismertebb szakértőktől kaphatsz választ a várandósság és kisbabás időszak minden kimondott és kimondatlan kérdésére.

200 kiállítónknál megnézheted, kipróbálhatod, és meg is vásárolhatod a legújabb kismama- és baba termékeket. Ne börzére számíts, nálunk nincsenek használt holmik és cserebere, csak olyan élmények, tudás és szolgáltatások, melyekkel akár egy teljes napot is kényelmesen és hasznosan tölthetsz el életed legcsodálatosabb szakaszában.

Kategóriák

Kiemelt programok

Minden program
A legújabb mesék a TV2 Kidsen
A legújabb mesék a TV2 Kidsen
Farkasházi Réka és a Tintanyúl a KidExpón!
Farkasházi Réka és a Tintanyúl a KidExpón!
Aromaterápiás játékok
Aromaterápiás játékok
Kalandozz és játssz Spongya Bobbal a Nickelodeon standján
Kalandozz és játssz Spongya Bobbal a Nickelodeon standján
Minden program