Adatvédelmi szabályzat

A KidExpo nyereményjátékának szabályzata

A játékban való részvétel feltétele:

Regisztráció a www.kidexpo.hu oldalon legkésőbb 2023. november 27-én éjfélig.
Részvétel 2023. november 24-26 között a KidExpón, a helyszíni kérdőív és regisztrációs lap kitöltése, és leadása a helyszínen elhelyezett gyűjtőurnába.
Csak valós adatokkal kitöltött és aláírt pályázatok vesznek részt a játékban! A sorsolás időpontja: 2023. december 15. A nyerteseket e-mailen értesítjük.

Azáltal, hogy a Játékos a nevét, címét és e-mail címét tartalmazó pályázatát a KidExpo helyszínén található gyűjtőurnába helyezi, a Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy:

nyertesség esetén neve és lakóhelyének helységneve nyilvánosságra kerüljön, továbbá a személyes adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezésének megfelelően kezelje.
a nyeremény átadásáról kép- hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének akár részleteinek későbbi promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.
személyes adatai (név, postacím, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező – esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatait nem adjuk át harmadik félnek.